Ut med de gamla in med de nya

Jag känner att de är dax att lägga allt bakom sig och fokusera på framtiden. Man mår verkligen inte bra ut av att bära på allt negativt. Jag har lovat mig själv att inte låta någon bestämma över mig och minna mål. Jag ska visa dom som ligger mig närmast hjärtat, hur mycket dom betyder för mig.

Första träningen :)

Japp de va ganska ovant måste jag säga :P fan kände mig lika smidig som en kakelugn XD Måste helt klart öva de är ett som är säkert :) Jag ger inte upp i första taget ;) Imorgon är andra träningen :P Måndag och lördag tränar jag i Vallentuna Tisdag och torsdag tränar jag i Upplands Väsby, Japp jag ska göra karaten till mitt liv :)

Snabb fakta...

Den här veckan har varit bra :) från onsdags till onsdag som kommer har/ ska jag sova hos underbara Ida. Vi på jobbet bestämde att gå på krogen tillsammans :) vi drog till Debaser vid Slussen :) Måde lite dåligt så min kväll låg inte på topp :/ Efter 4 timmars sömn hängde jag med Ida Till jobbet, medans hon jobbade tog jag de lugnt med en super frukost. Sen skjutsade pappa mig till Vallentuna, då jag skulle på ett karate läger :) Kände mig dubbelt så motiverad att börja efter de lägret :D Åkte hem till Ida, och tog de lugnt så min förkylning kan lägga sig. Idag har jag tagit de lugnt, ihop om att förkylningen ska hinna släppa till imorgo då de är min första karate träning :D Jag är super taggad ;) Nä ska sova nu god natt kramis

RSS 2.0